Změna licence !

26.03.2011 23:30

Jelikož se během mé nepřítomnosti a i nyní objevily mé objekty vydávané v jakýchsi pochybných souborech s objekty jiných autorů (již byly staženy z oběhu) a ne všichni pochopili licenci: Free for all web, rozhodl jsem se od dalších vydaných objektů na všechny své objekty uvalit licenci: No free !!!.

Každý kdo bude chtít soubory na svůj web, nebo je použít v mapě, kterou bude chtít vydávat si musí dohodnout podmínky použití, což pro mě bude otrava, ale dokud se lidi nenaučí respektovat práci druhých, tak toto omezení bude platit.

 

Vyjímka platí pro autory: Lukáš Pokorný, Jakub Lachout a David Hošek, kteří za uvedení autora modelů mohou objekty beztrestně použít i v připravované mapě, či si je přidat na web.

 

Pro ostatní platí: 1. Kontaktovat mě  2. nahlásit předmět použití nebo místo zveřejnění  3. výčet objektů o které je žádáno 

 

V případě, že bych se 6 měsíců od tohoto data vydání článku neozval zde na webu (nenapsal zprávu, nebo nepřidal objekt) automaticky se zruší tato omezená licence a výše uvedení autoři získají práva na další šíření, či využití dle svých představ.

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode